Overslaan en naar de inhoud gaan

Over we::code

 

VEELZIJDIG

Wij zijn breed inzetbaar en houden ervan om mee te denken. Internet houdt voor ons niet op bij een website; wij ontwikkelen webapplicaties, mobiele apps en e-commerce oplossingen.

Volgens ons worden online media interessant door de integratie van kanalen. Het toverwoord is maatwerk. We zijn altijd flexibel in de technieken en systemen die wij inzetten. Wij adviseren, jij maakt de keuze!

TECHNISCH UP-TO-DATE

Het mag gezegd worden: wij zijn nerds...Zeg het zo vaak als je wilt, want wij zijn er nog trots op ook. Ons hart en hoofd is gevuld met code en technieken.

We zijn actief in developer-communities en volgen ontwikkelingen op de voet. Waar dat nodig is, passen we nieuwe technieken toe. Of het nu gaat om nieuwe browser-standaarden, chatbots of IOT-sensoren.

KWALITEIT

Wij vinden kwaliteit een vanzelfsprekend iets: voor onszelf én voor onze opdrachtgevers leggen we de lat graag hoog.

Kwaliteit heeft betrekking op ons programmeerwerk, maar wij vinden het minstens zo belangrijk dat onze efficiëntie en de communicatie met onze klanten zo optimaal mogelijk is. Dat is bijvoorbeeld de reden waarom we alleen werken met gecertificeerde scrum product owners en scrum masters.

WIJ SCRUMMEN!

 

Bij we::code ontwikkelen wij webapplicaties en apps volgens de scrum-methodiek. Zodra we beginnen met de ontwikkeling van een applicatie werkt een vast team gedurende een vooraf bepaalde periode aan die ontwikkeling. Geen andere projecten maar een heel team "dedicated" aan het werk voor jouw project! Om scrum goed voor ons en vooral jou te laten werken, zijn onze mensen opgeleid en gecertificeerd!

certified scrum mastercertified product owner