Overslaan en naar de inhoud gaan

diensten

we::code is een technisch internetbureau. Je kunt ons inzetten voor het ontwikkelen van internettoepassingen. Hieronder een overzicht van de verschillende diensten die wij kunnen aanbieden. 

 

INTERNETTOEPASSINGEN

Onze core-business is het ontwikkelen van internettoepassingen. Denk daarbij aan software die we ontwikkelen voor klanten gebaseerd op web-technologie. Voorbeelden daarvan zijn portals, hyptheek-berekeningen en complexere websites.

Bekijk voorbeelden van web-applicaties

MOBIELE APPS

Naast internettoepassingen voor de desktop, ontwikkelen we ook mobiele apps. We ontwikkelen zowel apps voor Android, iOS, maar ook zogenaamde web-apps. Apps die eigenlijk gewoon websites zijn, maar er uit zien en zich gedragen als apps voor de telefoon.

Voorbeelden van mobiele apps

E-COMMERCE

Veel van onze klanten verkopen hun producten online. Van grote wellness-resorts tot kleinere biologische supermarkten. Vaak gebruiken we magento voor de webshop die we ontwikkelen, maar we maken ook regelmatig de keuze om maatwerk te ontwikkelen omdat klanten specifieke eisen stellen aan koppelingen met achterliggende systemen.

Voorbeelden van e-commerce-projecten 

APIS

Veel internettoepassingen maken gebruik van meerdere data-bronnen om data in op te slaan of juist uit op te vragen. De communicatie tussen verschillende applicaties gebeurt vaak door middel van zogenaamde API's. Denk daarbij aan koppelingen met betaal-systemen, maar ook aan links met pakket-leveranciers of boeking-systemen.

Voorbeelden van API's